top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

'Vetten' -Voedingscentrum

Bijgewerkt op: 13 mei 2022


Minder verzadigd vet, meer onverzadigd vet

In voeding zitten twee soorten vet: verzadigd vet en onverzadigd vet. Als je verzadigd vet vervangt door onverzadigd vet heeft dat een positief effect op je gezondheid. Het is dus belangrijk om deze twee soorten te herkennen. Kies voor gezond vet Je lichaam heeft vet nodig. Schrap vet dus niet uit je voeding. Maar eet vooral producten met het goede, onverzadigde vet. En laat producten met veel verzadigd vet zoveel mogelijk staan..

Download hier de brochure

Website: http://www.voedingscentrum.nl/

#Informatie #Brochure #Voeding #NoordBrabantWest #NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost #ZuidHolland #eduv

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page