top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Cure4Life


Uw lichaam en gewicht blijvend in balans

Dat een gezond of ongezond voedingspatroon invloed heeft op vele gezondheidsklachten, is wellicht niet zo verbazend. Bijna 2500 jaar geleden zei Hippocrates het al: “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”.

Een gezond voedingspatroon en een gezonde leefstijl, daar hebben we allemaal wel een beeld van. Echter, voor mensen met overgewicht, obesitas en gerelateerde problematiek is een persoonlijke aanpak vereist. Op eigen houtje simpelweg minder eten en meer bewegen is dan wellicht niet verstandig. De juiste aanpak en correcte begeleiding zijn cruciaal voor succes op lange termijn.

Cure4Life heeft een heel persoonlijke en holistische benadering. Op basis van een uitgebreide vragenlijst, bloed- en urineonderzoek, stelt het medisch team van Cure4Life een persoonlijk voedingsprogramma samen. De kracht zit in de hoeveelheden en combinaties van natuurlijke alledaagse voeding. Tevens wordt elk programma geleverd met specifieke adviezen met een natuurgeneeskundige visie om gezondheidsklachten te verminderen.

De begeleiding tijdens het programma is ontzettend belangrijk. Er wordt ook aandacht besteed aan coaching en emotie-eten. Carola van Wijk is Cure4Life consulent in Breda en begeleidt haar cliënten tijdens het hele traject. Het is haar passie om mensen inzichten te geven over gezonde voeding en leefstijl middels individuele coaching.

Carola: “Met het Cure4Life programma kun je op een gezonde en verantwoorde wijze heel effectief afvallen. En hiervoor hoef je geen honger te lijden. Mensen voelen zich fitter, energieker en zitten lekkerder in hun vel. Tevens heeft het programma ook een hele positieve invloed op gerelateerde gezondheidsklachten zoals hoge bloeddruk, diabetes type 2, maag- en darmklachten en ademhalingsproblemen”.

Diabetes type 2 is een serieuze aandoening, maar is in de meeste gevallen omkeerbaar, mits leefstijl en voedingspatroon worden aangepast. Wie het Cure4Life programma correct volgt, zal de glucosewaarden op korte termijn zien afnemen. Supervisie door arts en/of praktijkondersteuner wordt ook geadviseerd, aangezien vaak als snel de diabetes medicatie moet worden aangepast.

Tijdens het programma krijgt de cliënt een goed inzicht in welk voedingspatroon voor hem/haar werkt. Eenmaal in balans en met behulp van “de richtlijnen voor de toekomst” is het goed mogelijk om de resultaten te behouden. Ook nadat een gezond gewicht is bereikt, vinden er nog na-controles plaats.

Het proces begint met een uitgebreide intake. Geïnteresseerden kunnen hiervoor een vrijblijvend informatief consult aanvragen van 75 minuten.

Website: https://www.cure4life.eu/

Vestigingen door heel Nederland, België en Spanje

#NoordBrabantWest #NBWF #Persoonlijk #Training #Voeding #NBMF #NBOF #ZHF #ZuidHolland #NoordBrabantMidden #NoordBrabantOost

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ekomenu

bottom of page