top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Boek: Het beste medicijn ben je zelf

Bijgewerkt op: 17 mei 2022


Stress, slapeloosheid, gebrek aan beweging, geen zin in seks, te veel of niet gebalanceerd eten, misbruik van alcohol, tabak of medicijnen... Dit alles ondermijnt onze weerstand, waardoor we ons zwak en ongezond voelen. Volgens Frédéric Saldmann kunnen we met een beetje gezond verstand en discipline een aantal slechte gewoontes omzetten naar beter leefgedrag, wat weer zal bijdragen aan onze gezondheid en een leven met minder geneesmiddelen. Saldmanns boodschap is vooral een optimistische: je hebt veel meer in eigen hand dan je misschien vermoedt. Gezond zijn is niet moeilijk, je hoeft maar een paar kleine dingen te veranderen om je gezonder en gelukkiger te voelen. Het beste medicijn ben je zelf leert je de controle over je gezondheid in eigen hand te nemen op alle belangrijke gebieden: voeding, gewicht, allergieën, slaap, seksualiteit en veroudering. Het laat overtuigend zien hoe je ziektes buiten de deur kunt houden en hoe je voluit kunt genieten van een lang en gezond leven.

Schaf het boek aan

#Voeding #NoordBrabantMidden #Cursus #NoordBrabantOost #Beweging #Ontspanning #Stress #edul #NBOLeefstijl #NBMLeefstijl

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page