top of page
  • Foto van schrijverMaarten Gijssel

Belcrum Telt

Bijgewerkt op: 17 mei 2022


Een gecombineerde leefstijl interventie om inwoners in de wijk Belcrum inzicht te geven in hun eigen leefstijl gedrag en hiermee aan de slag te gaan; - Iedereen kan deelnemen op zijn/ haar niveau - Men bepaalt zelf met wie en wanneer men samen of alleen aan de slag gaat - Doel is om in kleine stapjes haalbare doelstellingen gericht op vitaliteit en gezondheid te behalen - 12 weken lang worden de deelnemers in verschillende programma's begeleid door experts - Men kan fitcoins verdienen door veel te bewegen en deze weer inwisselen voor workshops en gezonde producten/ diensten bij vitale aanbieders uit de stad of de wijk. BelcrumTelt is een idee van Vitaal Breda en Monne Zorg & Beweging en ondersteunt door DWELL, Lisette Bulle leefstijlcoaching, Beweego, Avans Hogeschool, ItsMyLife en powered by Rabobank Breda.

Ga aan de slag en bel Tim op 076 – 581 04 91

#NBWLeefstijl #NBWOverig #Voeding #Beweging #Persoonlijk #Training #NBWF

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page